Παιδικο Εικαστικο Εργαστηρι

Παιδικο Εικαστικο Εργαστηρι

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Τετάρτη 17:00 – 19:00 Τιμή: 5€

Καθηγήτρια Παιδικού Εργαστηρίου

Ευαγγελία Πελεντρίδου

pelentridou-1

Η Ευαγγελία Πελεντρίδου είναι απόφοιτος του τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ειδίκευσή στη Χαρακτική. Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Μουσειακές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Leicester και αριστούχος του Μεταπτυχιακού Διαπανεπιστημιακού Προγράμματος στη Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΑΣΟΕΕ και Πανεπιστήμιο του Kent).

Από το 2008 συνεργάζεται με μουσεία και άλλους πολιτιστικούς οργανισμούς (Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Μέγαρο Μουσικής, Πρωτοβουλία για την Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς κ.α.) για τον σχεδιασμό και την εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εικαστικών εργαστηρίων σε ενήλικες, μεμονωμένα παιδιά και σχολικές ομάδες. Επίσης ασχολείται με την επιμέλεια εκθέσεων και τις νέες τεχνολογίες σε χώρους πολιτισμού.

Από το 2011 συνεργάζεται με το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας όπου διδάσκει το εργαστήριο χαρακτικής, το βιωματικό εικαστικό εργαστήριο για παιδιά και το εργαστήριο κατασκευών για ενηλίκους (D.I.Y.).